Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2011, 09:48 AM   #15 (permalink)
nurbanu25
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Thumbs up Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

12.GÜN: bugün yine erkenciyim.akşam iyi hissetmek kitabındaki yöntemleri uygulamaya başladım.psikoloğumun bana verdiği ödevlerin aynısı.değişim günlüğü defteri oluşturdum.ona günlük yapacağım değişim tekniklerimi açıklamalı bir şekilde yazdım.bunlar:
  • özgüven olumlaması
  • telkin mp3leri
  • nefes egzersizi
  • psikoterapi çalışması
  • zihin susturma çalışması ve
  • açık hava yürüyüşü
bunlara eft tekniğini (iyice okuyup öğrendikten sonra) de ekleyebilirim.bu çalışmaları her gün,belirtilen derecelerde ve zamanlarda ve vakit yettirebildiğim sürece yapıcam inşallah.sabah 9 akşam 5 okuldayım.yolculuk esnasında telkinleri dinliyorum.bunlara kendi sesimden özgüven olumlamamı da ekliycem.
değişim günlüğüme,iyi hissetmek kitabındaki tabloları çiziyor ve üzerinde çalışıyorum.bu tabloları forumda sizlerle paylaşıcam inş.
artık masamdan ve aklımdan sosyal fobi-depresyon gibi kitap ve kelimeleri çıkardım.kitapları kitaplığımın en altına,görünmeye yere koydum.kişisel gelişimci Myhammed BOZDAĞ'ın kitaplarını okuyorum.şiddetle tavsiye ederim!
endişeli,düşük özgüvenli uyanışlarım devam ediyor.ama ben yine de güne gülümseyerek başlıyorum.böyle başlamanın olumlu etkilerinin çok olduğunu okumuştum.pencereyi açtım,mis gibi havayı ciğerlerime çektim kuş cıvıltıları eşliğinde.sonra nefes egzersizimi yaptım.iyi hissetmekten bir bölüm okudum.telkinler her zaman olduğu gibi uyandığımda gözlerimden sonra ilk açtığım şey...şimdi biraz eft konusunu okuyup öğrenmek istiyorum.görüşmek üzere canlar...
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla