24-05-2011, 05:09 PM
|
#12 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: oofff Alıntı: Mutluluk Perisii Nickli Üyeden Alıntı
öncelikler merhabalar.aranıza yeni katıldım.bi süre takip ettim tabi üye olmadan :) benim bir derdim var aslında bir çok varda bu brz daha farklı :S.erkek arkdaşm askerde gelmesine çok az kaldı gelir gelmez ailesiyle tanıştırmak istiyor fakat bn çok korkuyorum ya hç istemiyorum.acayip cekiniyorum utanıyorum biliyrm çok kasılıcam yanlarında sıkılıcam kızarıcam bozarıcam sırf bu yzden 4 snedir birlikyz okadar çağırmasına rağmen ailesinin görüşemedim.kendimi çok kötü hissediyrm baskı altındaa gibiyim.inanın gelmesini bile sırf bu yzden 4 gözle bekleyemiyorum..çoook utanıyorummm yaa napıcm bn :(
acayip çekingen bi insanım.dans etmeyi sevmeme rağmen sırf utandığım için edemiyrm düğünlerde fln kasılıyrm off.sinirliyim agrasifim asosyalim panik atağım.stresliyim herşeyi strs yapıyrm stres yapınca midem kasılıyor bi anda şişiyor ve midem bulanıyor kusuyrm fln .ooff ne ararsan var yani :( gencecik yaşımda eve tıkalı kaldım hç arkadşımda yok okul bitince hçbirly bağlantım kalmadı...durumum çok mu vahim arkşlr ya :'( | Bir offff çekmişsiniz karşıdaki dağları yıkmışsınız:) "Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır, Bugün posta günü canım sıkılır Sıkılır aman aman aman. Ellerin mektubu gelmiş okunur, Benim yüreğime hançer sokulur Sokulur aman aman aman. şu karşıki dalda bir top kar idim, Yağmur yağdı ilgıt ilgıt eridim Eridim aman aman aman. Evvel yarin sevgilisi ben idim, şimdi uzaklardan bakan el oldum El oldum" Güzel bir türküdür... Hiç bir şeyi dert etmeye değmez, sorun olarak gözünüzde büyüttüğünüz şeyler, siz onlara "benim sorunlarım" dediğiniz için orada varlar... Korkularınız üzerine gidin, çünkü sizi beğenen insanlar olduğu gibi beğenmeyen, onaylamayan insanlarda olacak, hiç bir şey tam anlamıyla kontrol edilemez, siz kendinizden emin olabilirsiniz ama, bu da büyük farktır... |
| |