Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2011, 06:03 PM   #33 (permalink)
Alice in Wonderland
Yüzbaşı

Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice
Standart Cevap: AŞIRI MİDE BULANTISI VE KUSMA HİSSİ

Alıntı:
elisya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben aksine kilo aldım.. :( 1 senedir aralıklarla dinliyorum ve her ara verip yeni başladığımda 1 saatten sonra mide bulantısı ve baş ağrısı başlıyor. Bir gün hiç aralıksız 8 saat dinledim. Berbattı.. Telkinleri dinlediğin sırada bişi yiyemiyorum çünkü bulantım artıyor. Ama onun dışında yeme alışkanlığımda bir değişiklik olmamasına rağmen kilo almışım. Ne zaman düzelecek bilmiyorum.. Telkinleri seviyorum ara verdiğim zaman da etkisini görüyorum ama dinlerken çok kötü oluyor :((
ben gece yatarken mp3 çaları hopörlere takarak dinliyorum. bu zaman a kadar yani 7 aydır hiç mide bulantısı olmamıştı. uyurken dinle belki olmaz. çok uykun geldiği anda dalarken aç uyu. ben ara vermedim hiç. anca 1 haftada sadece cumartesileri filan dinlemiorum dur okadar :) evde olmadığım anlarda dinleyemiorum sadece. onun dışında hep dinliorum. Hatta dün gece de inatla dinledim.Savaş ilan ettim