19-09-2008, 01:01 AM
|
#333 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sycorox'un Günlüğü sevgili Sycorox
tebessüm ettirdi yazdıkların
"Bir yandanda çok yakın olmaktan öylesine korkuyorumki...Yakın olunca ilişkilerin yozlaştığını görüyorum...Biraz yakın oldunmu hayalkırıklıkları başlıyor...Yada birden bire mesafeler giriyor görünmeyen..."
sözlerine aynen katılıyorum. aslında bizi hayal kırıklığına uğratan o kişi değil, o kişi hakkındaki oluşturduğumuz düşüncelerimiz.. bazen de samimiyetten maraz doğar durumu oluşuyor mesafeliyken gösterilen saygı, samimi olunduğunda gereksizlikler sınıfında yer aldığında gerçekleşiyor bu durum. annemiz,babamız,eşimiz,çocuğumuz.. kim olursa olsun karşımızdaki hiç farketmez. saygı nın yitip gittiği yerde bu durumlar yaşanıyor maalesef.
seninde bildiğin birşeyi hatırlatma babında söylüyorum ki,
"Ben bunları bu insanda yaşamaktan korkuyorum...Onun gözümde olan yerini kaybetmesinden korkuyorum..."
böyle düşünerek korkularını yaratma gülüm.. senin hayranlığını kazanan bir insanın o değeri hak ettiğine inanıyorum ben. zamanla öyle olmadığını anlasan bile, insanları tanıma yönünde farklı bir bakış açısı yakalamış olmanın deneyimi olacak..
uzak durarak paylaşabileceğin güzelliklerden mahrum etme kendini
mutluluklarda, hüzünlerde bizler için. ama mutsuzluklar değil onlar sadece arada bir yaşamımıza uğrayıp barınamayanlardan olsun inşallah
sevgiler |
| |