Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2011, 04:35 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Hayatımda böyle bir baş ağrısı yaşamadım

Alıntı:
Andromeda_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Telkinleri 1 senedir ara ara dinliyordum,bir kaç gündür gece bu telkinlerle uyuyorum.Geçen hafta miğde bulantısıyla başım ağrımaya başlayınca eyvah dedim migren galiba ama çok şükür geçti.İlacı ölecek gibi olmadan almamayan ben o gün ilaç almak zorunda kaldım.Ondan öneki günlerde de karnım ağrıyordu,birkaç gün kıvranarak uyandım.Doktora bile gittim ama bir şey çıkmadı.O an telkinlerden olabileceği aklıma gelmemişti.Vücud böyle tepki veriyorsa zihninin tepki vermemesi imkansızdır.
Sevgili Andromeda muhtemelen direnç gösterdiğin konular mükemmelliyetçi olduğun, yaşadığın için hazmedemediğin ve karışık duygular içinde kaldığın bir ya da birkaç konudur diye düşünüyorum. Yaşadıklarının derinliğine göre direnç gösterme süresi değişilik gösterebiliyor. Bazı kişilerde hiç olmuyor. Senin de uzun sürmemesini dilerim.

Sevgilerimle.