25-05-2011, 07:44 PM
|
#16 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 16.GÜN: tam 4 gündür birşey yazmamışım.işlerim çok yoğundu ama özlemişim.bu yoğunluktan dolayı ödevlerimi de yapamadım.çünkü gece-gündüz çalıştık.yoğun bir kalabalık içindeydim.bir sosyal fobik olarak bu beni çok yordu,endişelendirdi tabikiöyle an geldi ki hiç yaşamamış olmayı bile geçirdim içimdenumudum gider gibi oldu.çok yorgun,mutsuz çökkündüm.bütün yaptığım değişim çabalarımdan vazgeçecektim.ama kendimi yine toparladım.çünkü toparlamazsam bunun sonu bu dünyadan göç etmek olacakburda ağlama ifadelerime bakmayın.çünkü artık ağlayamıyorum da.4-5 sene önce saatlerce ağlardım.artık o da bitti.kısacası "canlı cenaze" gibiyim.ama bu depresyonu da sosyal fobiyi de yeneceğim inşaallah.Çünkü Rabbimiz (c.c) derdi verirse mutlaka dermanı da veriyor.yeter ki bu dermanı aramasını,istemesini bilelim... pazar günü foruma KENDİ KENDİNE PSİKOTERAPİ adlı terapi yöntemleri yükledim.çok fazl vaktim olmadığı için bir bölümü kaldı.onu da bugün yüklemeye çalışçam inşaallah... az önce çekirdek inanç tespiti için özlem hanımla konuştum.bilgi aldım,o da benim bilgilerimi aldı.pazartesi gününe randevu verdi.inşaallah bir aksilik çıkmazsa ... |
| |