Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2011, 12:51 AM   #13 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Ağlamak İnsanı Güçlü Kılar...

Alıntı:
elccy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ay kıyamam.. ağla arkadaşım ,boşver gören görsün.. nolacak görecek de,gülecekler mi? gülsün yahu, ben duygusalım ve açığım,dürüstçe duygularımı dışa vurabiliyorum,demelisin.. o halde varsın ve yaşıyorsun...
Bu sözler bana bunun tam da zıttını duyduğum günleri anımsattı. "Asla bir insanın karşısında ağlama!", "Hiçbir zaman ağladığını başkalarına gösterme" gibi lafları duyduğum zamanları... tolgaasya'nın da önceleri hissettiği gibi ağlamak güçsüzlük ve zayıflıkla ilişkilendirilebiliyor. Bu şekilde düşünen çok insan var maalesef. Ancak benim gözlemlediğim ağlamayı bilmeyen kişilerin hep acıyla beslendiği...

Mantık da şuydu: "Ağladığın görülürse insanlar seni hep ezerler" ya da "Düşmanların varsa sana karşı kullanılır" "Alay konusu olursun" gibi düşünceler... Ağlamaktan daha insani bir duygu var mı hayatta? Neden düşmanca ve ağlamak gibi bir duygunun arkasında dahi fesatça hisler besliyoruz bilemiyorum. Neden biri ağladığı zaman o anki hislerini anlamaya çalışmak yerine "Kes şu ağlamayı" diyerek meseleyi kapatıyoruz? Sihirli değnek değmiş gibi bir anda arınıyor muyuz tüm sıkıntılarımızdan?

O nedenle bu farklı ve destekleyici cümleler için ayrıca teşekkür ederim. Eminim birçok insanın duymak istediği ve ihtiyaç duyduğu sözlerdir.

Sevgilerimle.