Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2011, 06:30 PM   #19 (permalink)
nurbanu25
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

18.GÜN:dün ilçemizin yeni belediye binasının açılışı için devlet bakanımız Bülent ARINÇ geldi.bir sosyal fobik olarak yüzlerce kişinin arasında açılışa ve bakanımızı görmeye gittim.bize orda arkadaşlara görev verdiler.belediyenin yeni meydanının adı "adnan menderes meydanı" koyuldu.tabelası yeni asılmıştı ve çok büyüktü.önünde de örtüsü vardı.yüzlerce kişinin içinde o perdeyi açtık.ben de şaşırdım bunu nasıl yaptığımabir de tam meydana giderken güneş gözlüğüm kırılmasın mı!.kendimi kamufle ederim rahatlığıyla gidecekken gözlük te gitmişti.ama yine de rahattım çok şükür...
aşırı alınganlıklarım,içimdeki acı,üzüntü,çökkünlük hala devam ediyo..çekirdek inanç tespitçisi özlem hanıma bunu söylediğimde bana çok güzel bir açıklama getirdi:"bir evi temizlerken her yer toz olur.ama bu toz gittikten sonra karşımızda tertemiz ev vardır.telkinlerin etkileri de aynen böyle.biraz sabır" dedi.zaten birkaç gündür başağrım tamamen bitti.suçluluk ve depresyonu dinlerken başımdaki o müthiş ağrılar bitti.demek bilinçaltım bayağı temizlendi.
nefes egzersizine,özgüven olumlamama,psikoterapilere devam ediyorum.pazartesi gününü heyecanla bekliyorum.özlem hanım çekirdek inançlarımı tespit edecek inşallah.güneşin doğmasına az kaldı.bunu hissediyorum...
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla