Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Allah'ım sen gözet hepimizi...gene günlüğüme yazmak bir deprem günü nasip oldu malesef :((((( dün 4 bugün ise 5 şiddetinde oldu hatta sabah saatimin alarmı yerine deprem ile uyandım fırladım yataktan berbattı gün içerisindede fısıltı gazetesi bol bol çalıştı ve deprem olacağı ve çok büyük olacağı duyurusu yapıldığını uydurdu birileri ve herkes ağlayarak sokaklara döküldü offff işte bu da bir çeşit telkin işte insanların o anki korkularını provoke edip onları dehşete düşürmek....Ama ne olursa olsun deprem Rabbim kimseye vermesin çok fena...Ne olursa olsun çalışmalarımı aksatmadım ama hatta bu akşam dileklerimle ilgili müthiş gelişmeler bile oldu herşey yolunda deprem dışında..Hayırlı olsun nurtopu gibi yepyeni bir takıntım oldu artık en ufak bir sallantıda kediler yanıma çıksa bi nebze sarsılsam korkudan ölüyorum hayatımda herşey süper gidiyo çalışmalarım olumlamalarım meditasyonlarım herşey harika ama deprem işte offfff :((( günlüğümüde çok ihmal ettim artık günlük değil aylık falan oldu :P :D Herneyse şu artçılar martçılar depremler bitsin müthiş sonuç veren çalışmalarımı ve güzellll gelişmeleri paylaşacağım Rabbim hepimizi gözetsin inşallah :)))) |