Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2011, 09:22 PM   #9 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: İğrenç ama umutlandırıcı rüya...

Ben sizin bişeyinizi değerlendirmedim hanfendi.Olabilir dedim.Yaptığımız yorumları beğenmiyorsanız bu size kalmış.Takıntınız yok ama gördüğünüz rüyalar ortada.Hem takıntılı olmak da kötü bir şey değil.Çağımızın hastalığı.

Burası kişisel gelişim sitesi.Herkes bilimsel açıklama da yapar kendi yorumunu da yazar.Sizin istekleriniz doğrultusunda yazacağız diye bir forum kuralımız yok.

Yardımcı olmaya çalışılan bir yazıya yaklaşımınızı beğenmedim.Bir çocuk gelişimcisinin bu şekilde bir yazı yazmasını garipsedim.

Yazıyorsak sizin sorununuza kendimizce bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyoruz.

Bu yazdıklarım, size uygun değilse başka bir arkadaşımızın işine yarayabilir değil mi ..

Süslemeyle uğraşıp da sizin taktirinizi kazanmayı da düşünmedim.Orada bir beğenme tuşu var.Ona basmazsanız beğenmediğinizi anlamış oluruz zaten.Dediğim gibi bu da gene sizinle alakalı.
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla