Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2011, 11:13 AM   #288 (permalink)
cadi_bm
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Alıntı:
Alexandra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam Cadıların en tatlısı,

Sen gelmeden ben geldim bu sefer, sana süpriz yapayım dedim. Çoook yoğun bir çalışma temposunun içindeydim, hala öyle miyim yarın sabah göreceğiz.

O kadar çok özledim ki anlatamam. Şöyle karşılıklı iki eğlenemedik uzuuuuuunca bir zamandır. Bir sürü olay yaşandı bu süre içinde. Ben hala bildiğin ben. Yani sanırım, ilerlemeye devam elbette.

Şu bizim kazana bir uğrayıp çeştli atıkları bıraktım. Ruhumu şişirmişlerdi. Dumanı tütmeye başladı, pazartesi sabahı neşe ve sevinç olarak yağacaklar üzerimize. Hani bu garip tatlı his de nereden dersen... Ben bizim için, hepimiz için altını açık bıraktım kazanın... Atılacak bir şey varsa, durma at sen de...

Beni biliyorsun... Ben her zaman bulabileceğin yerdeyim :)) Bir ıslık çal yeter :))

Çok özledim sevgili cadı dostum. Bir dahaki gelişini bekliyorum :))

Kuccak dolusu sevgilerimle :))
Hoşgeldinnnn ben de günlüğü nadasa bırakmıştım :P Ee istek var madem ekelim birazzz :D Dün büyükadada en tepede deli gibi bağırdımm, önce kulaklarımı kapattımm avazımm çıktığı kadar “aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….aaaa” sonra açtımmm, bir bağırdım bir bağırdım, içimde kalanlarım hepsi uçup gitti. Deniz o kadar güzeldi ki.. En tepeyee çıktıkkk deli gibi bağırdıkkk :D :D Artık hem cadıyım hem de deli :P
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla