31-05-2011, 12:11 PM
|
#12 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çocukluk anılarımız ve bizde bıraktıkları izler... Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Yazdıkların ne kadar da tanıdık ama sen daha şanslısın 12 diyorsun ben kendimi bildim bileli hatta bilmeden başladı , beni hep hizmetçi olarak gördü başkalarının da öyle görmesini sağladı . Kullanmak için doğurduğunu düşünüyorum hep , anne olduktan sonra kıymetimi anlarsın dedi ama ben anne olduktan sonra anneme kin duymaya başladım , nasıl o kadar kötü olabildi diye . Üvey annenin bile yapamayacağı eziyetleri nasıl yaptı diye , hiç mi içi sızlamadı . Şimdi nerde birine dayak atan özellikle korumasız yavrusuna evire çevire eziyet edesim geliyor nasıl bu kadar aciz olabiliyorlar diye ... Yavruma daha sıkı sarılıyorum , ben çok büyük dersler aldım yaptıklarından , dilerim herkes bu dersleri almak zorunda kalmadan çok iyi birer anne ve baba olur. Şimdi kendime güvenmeye ve aşağılık duygularımı yenmeye çalışıyorum. | Siz bunu aştığınızı zaten çocuğunuza anneninizin size davrandığı gibi davranmadığınızı söyleyerek belirtmişsiniz zaten... Çocuğa çok düşkünlükte çocuğu geliştirmiyor, babayla çocuğu da kutuplaştırıyor, ilgisizlik ise yaralıyor onları, hassas bir çizgi var ikisinin arasında... |
| |