Çok ama çok iyisiniz! Sizler olmasa bu site olmasa ne yapardım hiç bilmiyorum..
Kendimi seviyorum!
Matematikte pek başarılı olduğum söylenemez ama olsun onu da seviyorum!
Ben ben olduğum için özelim, işte bu yüzden mutluyum.
Dersler, sınavlar, sbs hayatımın sonu değil. Ben 1 yıl boyunca elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Ve inşallah güzel bir sonla bitireceğim.
Bu forumdaki her şey bana çok iyi geldi. Moralim bozuk olduğunda sitedeki yazıları okuyorum, ve gerçekten motive oluyorum. Tabii telkinler de çok yardımcı oluyor. (:
Sizler bana yardımcı oldukça her şey iyiye gitmeye başladı. Aslında zaman zaman birden ağlama hissi geliyor, sbsde başarısız olma ihtimalimi düşünüyorum, ümitsizliğe düşüyorum ama kendimi artık daha çabuk toparlayabiliyorum.
Olumsuz düşüncelere kapıldığımda aklıma çok sevdiğim 2 şey geliyor. 1'i Çakıl Taşları dizisi. 2.si V For Vendetta. Onları izlerken kendimde bulduğum şeyleri hatırlıyorum. Asla pes etme! Hatalarından ders çıkar ve tekrar dene!
Ve korkusuzluk! Korkunun sadece bedenimizin bir tepkisi olduğunu hatırlıyorum. Ben korkmadığımı düşünürsem zaten korkmam ki!..
Son günlerde çok yağmur yağdı. Ve o an aklıma gelen ilk şey bir replik oldu: "Tanrı, yağmurdadır."
Artık sahip olduklarım için şükrediyorum. Yağmur yağdığı için, nefes alabildiğim için, ailem hayatta olduğu için...
Sbs'yi atlattıktan sonra burada çok şey paylaşıcam.
Şimdilik sevgilerle..
İyi varsınız.!