Cevap: Ece'nin yeni hayatı:) Öncelikle günlüğün hayırlı olsun, iyi yapmışsın günlük açmakla.
Bence harika gidiyorsun sevgili Ece :))
Az zamanda büyük iş başardın. O kadar kötü bir ruh halinde olmadığın için de o ruh halinden kısa sürede kurtuldun. Gelişim serüvenini izlemek keyifli. Sen mutluluk kapılarının anahtarını bulmuşsun. Şimdi sıra bu anahtarı istediğin kapıları açmak için kullanmak. İnançla yürekten isteyerek devam ettiğin sürece engelleri aşacaksın.
"Secret" kitabı bu tür kitaplar arasında okuduğum ilk kitaptır. Belgeselini de izlemeni tavsiye ederim. "Secret" i 2006 yılında okumuştum. Daha sonraki zamanlarda benzer konulu kitaplar okumaya devam ettim ve okuduğum her yeni kitaptan yeni tatlar aldım. Elimde bir kaç kitap daha var bu ara vakit buldukça okuyorum. Belgeseli ise daha geçen hafta izleme fırsatı buldum. O belgesel kitabından daha etkileyici geldi bana.
Şimdilik kendine iyi bak canım bu günlükte senin daha çoook güzel hikayelerini okuruz inşallah.
NOT: Şu lahana diyetiyle ilgili endişelerim var. :)) çok da sağlıklı bir diyetmiş gibi görünmedi bana ortalama 1 ayda 4 kilo vermek idealdir. :)) Yediklerine dikkat ederken lütfen sağlığına da dikkat et :))
Bol sağlıklı, neşeli, eğlenceli ve gelişim dolu günler... |