Konu: kanser
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2011, 08:58 PM   #7 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: kanser

ablanıza acil şifalar diliyorum bende meme kanseri hastasıyım 3 yıldır aynen ablan gibi meme alındı kemolar falan şimdi kotrolerdeyim kardeşim şimdilik bi sorun yok umarım olmazda ama kanser bu ansızın bi yerden cıkıyor yine karşımıza hele meme kanserinde ilk metastaa yapacağı yer karaciğer oluyopr malesef ama sizde ablanızda savaşın güçlü olun .

Alıntı:
ipekibrisim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adını duymaya bile tahammül edemediğimiz, telaffuz etmekten bile kaçındığımız bir hastalık kanser. günümüzde çok daha fazla yaygınlaştı ve çeşitleri gün geçtikçe artıyor malesef...

dün, çok sevdiğim ablamın bu hastalığa yeniden yakalandıgını duydum. dünden beri ağlayıp duruyorum 5-6 sene önce meme kanseri olmuştu. bir göğsünü aldılar. ondan sonra düzelmişti. sürekli kontrollere de gidiyordu. ama karaciğer kanseri hiç belirti vermeden ilerliyormuş. ve internetten araştırğıma göre çok yaşatmıyormuş bu çeşiti... iki oglu var ilkokul çağlarında..
ne yapacağımı bilmiyorum. burdan kanser destek telkinini indirdim ablam için. ziyaretine giderken götüreceğim. bundan başka yapabileceğim birşey yok mudur. Atakan beye sesleniyorum acaba ablam için çekirdek inanç çalışması yapılsa ve adına yönelik cd hazırlansa daha mı etkili olur? lütfen bu mesajıma hızlı cevap veriniz. zira kaybedecek vakit değil...
zahmet buyurup da mesajımı okuyanlara teşekkür ediyorum ve dualarınızı esirgememenizi diliyorum. lütfen dua edin nolur.....