Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
İlginç bir konu olmuş. Astroloji hakkında çok bilgim yoktur. Hatta hemen hemen hiç diyebilirim. Burcum Terazi. Toprak grubu muyum, hava mı vb. bilemiyorum. Ancak herkesin gökyüzü haritası farklı olduğu için buradan ulaşılacak sonuçlar fazla genel olacaktır gibime geliyor. Ama çok ilginç bir bakış açısı, hoşuma gitti.
Siteye üye olma sebebim kilo verme telkiniydi. Ama kilolu olduğumdan değil biraz sorun etmemden dolayıydı, karnımın dümdüz olmasını istiyordum. Güzellik ve estetiğe çok önem veririm. Ama kilo verme telkinini çok az dinlemişimdir. Hiç uğraşmadım zayıflamak için. O kadar fazla telkinim var ki hepsini tek tek sayamam ama genelinin ders çalışmaya yönelik olduğunu söyleyebilirim.
Şuan hayatımdaki en büyük sorunun motivasyon eksikliği olduğunu söyleyebilirim.
Paylaşımınız için teşekkürler. Böyle bir konu açtığınıza göre fikirlerinizi okumayı da heyecanla bekliyorum.
Sevgilerimle. ![actionsmile](images/smilies/action-smiley-0661.gif) |
siz hava grubusunz efendim :)
burdaki belli başlı telkinlere ihtiyaç duymamanızda bundan kaynaklanıyor sanırım.çünkü hava grupları daha pratik ve yüzeysel yaşıyorlar,su ve topraklar sürekli derine inip düşünüp duruyorlar,neyseki dünyanın her tür insana ihtiyacı var.
![smil56](images/smilies/braces_msxlabs.com.gif)
bencede sonuçlar pek genel olacaktır,sonuçta hiçbişey kesin değildir,ben yinede elementlerin karakter özellikleri üzerinde belirleyici etkisi olduklarına inanıyorum .sadece kişisel izlenimimi genişletmek için açmıştım bu konuyu, ve sizn msjınzla bir tezim daha doğrulanmış oldu, teşekkür ederim :)