03-06-2011, 08:44 PM
|
#15 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BURÇLAR ve KİŞİSEL SORUNLAR Alıntı: benarapkizi Nickli Üyeden Alıntı
siz hava grubusunz efendim :)
burdaki belli başlı telkinlere ihtiyaç duymamanızda bundan kaynaklanıyor sanırım.çünkü hava grupları daha pratik ve yüzeysel yaşıyorlar,su ve topraklar sürekli derine inip düşünüp duruyorlar,neyseki dünyanın her tür insana ihtiyacı var. ![smil56](images/smilies/braces_msxlabs.com.gif)
bencede sonuçlar pek genel olacaktır,sonuçta hiçbişey kesin değildir,ben yinede elementlerin karakter özellikleri üzerinde belirleyici etkisi olduklarına inanıyorum .sadece kişisel izlenimimi genişletmek için açmıştım bu konuyu, ve sizn msjınzla bir tezim daha doğrulanmış oldu, teşekkür ederim :) | Öncelikle grubumu söylediğiniz için teşekkür ederim.
Cevabınızdan yola çıkarak tezinizi nasıl doğruladığımı anlamadım desem yeridir. Çünkü ben çok detaycı ve olumsuzluklarını yaşayacak kadar derin düşünen biriyimdir. Hava grubu olabilirim ama hiçbir şeye hava civa gözüyle bakmam. :)
Bir de çok sayıda telkin dinledim. Listelemediğim için mi belli başlı telkinlere ihtiyaç duymadığım sonucuna ulaştınız? Dinlediğim telkinler burada listeleyemeceğim kadar fazla... Geçmişte yaşadığım sorunlarda... :)
Sizin tezinizi bilemeyeceğim ama benim burçlar hakkında inandıklarım doğrulanmış oldu. :) Beni bana anlatacak bir burç yorumu göreyim inanıcam valla.
Aslında benim bu konuda sizden bir beklentim var. Anladığım kadarıyla burçların kişilik üzerindeki etkilerine fazlasıyla inanıyorsunuz. Bunun için belli bir bilgi birikimine sahip olduğunuzu anlıyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız ve buradan yola çıkarak ne tür telkinlere ihtiyaç duyabileceğimizi ya da ne tür sorunlar yaşıyor olabileceğimizi burçlara göre yorumlarsanız çok sevinirim.
Çünkü bizim mesajlarımıza verdiğiniz cevaplarla -kendi açımdan- pek sağlıklı bir sonuç edindiğinizi ve edinebileceğinizi düşünmüyorum. Bunu bir anket gibi yaparsanız gözlemleriniz daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. :)
Sevgilerimle. |
| |