Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2011, 01:24 PM   #16 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: HAYALDE YAŞAMAK !!!

Hayat çok güzel sadece bakış açını değiştirebilirsen bunu görebilirsin.

Biz hayal dünyasında yaşamıyoruz. Siz hayatı kötü görerek kendinize bir ilizyon yaratıyorsunuz biz de hayatın güzel olduğunu görüyoruz. Aslında temelde aynı şeyi farklı bakış açıları ve düşüncelerle yapıyoruz.

Siz farkında olmadan hayatın kötü olduğunu düşünüyorsunuz. Bir kere deneyin kötü yerine iyi olduğunu veya olacağını düşünün. Ne kaybedersiniz, zaman mı?

Şimdi bu olumsuz düşüncelerle neye sahipsiniz? Ne kazandırıyor bu düşünceler?

Deneseniz belki siz de hayatınızı değiştirebileceğinizi farkedeceksiniz. Bir kere sorun kendinize neden burdasınız. Sizi buraya ilk çeken şey(en azından beni) hayatınızı değiştirme isteğiniz değil mi? Sitenin adına bir bakın bu açık değil mi? Denemek için burdayız.

Hayal kurmak harikadır ama o hayallerin peşinden gidebileceğiniz sürece. Sadece hayal kurmak bizi hedeflerime ulaştırmaz ama yakınlaştırır. Sonraki adım "Harekete geç". Siz hiç bir çaba göstermeden çekim yasası size istediklerinizi getirmez ve hayallerinize ulaştırmaz.

Evet ben şuna katılıyorum mutlu olmak gerçekten mutlu olmak insanı sarhoş eder. Bu çok sağlıklı bir haldir: İçten gülebilmek(hatta kahkaha atabilmek), mutluluğu yakalaybilmek. Çünkü gerçekten mutlu olduğunuz zaman herşeyi başaracak gücün de elimizde olduğunu göreceksiniz.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla