Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2011, 12:02 PM   #10 (permalink)
suyahapsettim
Üsteğmen

suyahapsettim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suyahapsettim will become famous soon enoughsuyahapsettim will become famous soon enough
Standart Cevap: karamukun yeni günlüğü

günlüğüme her bakışımda farklı bir konumda buluyorum kendimi duygusal olarak...hayatımda hep duygularımı ön planda tuttum onları önemsedim ama en çokta duygularıma yenildim ...hayata karşı daha gerçekçi objektif bakmak en iyisi.....ve hayattan, kimseden beklentin olmamalı bütün dileklerini istediklerini adım adım sen gereçekleştirmelisin bunun için de çok sabretmen gerekiyor bunları kendime söylüyorum....ben aklı başında bir insanım ve nerde nasıl davranılması gerektiğini biliyorum...neyin doğru neyin yanlış olduğunu kavrayabiliyorum.başkalarının beni etkilemesine izin vermiyorum......ben her zaman kendim gibiyim .....özgünüm....kendimi olduğum gibi seviyorum.......