Konu: bu benim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2011, 11:09 AM   #35 (permalink)
nlg
Teğmen

nlg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,794
137 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nlg is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bu benim

canım arkadaşım sweeet ne kadar güzel ve doğru tespitler yapmışsin gercekten benim kendi kendime iç sesimle yaptıgım tespitlerde bu yönde cok doğru sevdiklerim eğer isterlerse ben onlara yardım edebilirim eyer etraflarına görünmez duvar örerlerse elimizden bir şey gelmez evet o konuyla ilgili olumsuz düşündüm ve daha önce bu konular hakkın da hıç bu kadar olumsuz olmamıştım her şey gelir gecer bir hevestir teçrübe etmeleri lazım diye düşünüyordum aslın da bunu da başta öyle karşıladım ve güldüm geçtim fakat olumsuzluklar kulagıma geldik ce bende tarifi nasıl söyleyim zor bir sıkıntı ve bir his içimde belirdi ve başladım uyarılara karşı koymalara ben uyardık ca ve karşı koyduk ca olaylar daha da karmaşık hal aldı ve kendime dedim bırak her şey akışında kalsın hayırlısı ve bıraktım kendi iç dünyamda mutlulugu huzuru ve yaşamaya baktım aslın da cok küçücük şeylerle mutlu olurum ve mutlu ettim kendimi fakat ben ne kadar görmez den gelsem de ilgilenmesemde olmadı ve bir gün hani dedim ya beynimiz rotar yapar ben nerde yanlış yaptım dersiniz işte bu soruyu kendime sorarken buldum ve dedim ben açaba yeterin ce uyarıdamı mı bulun madım görmez den geldim açaba bu konu hakkın da olum lumu duşunmedim de bunları yaşadım o an inandığınız her şeyi ve kendiniz dahıl her kezi kafanızın içerisinde muakeme ediyorsunuz ve diyorsunuz yanlış nerde bana göre yanlış şu bilmiyorum doğrumu düşünüyorum bazı yaşanacak olanlara bizler ne kadar güzel de baksak ne kadar olumlu da olsak eger yaşanacak ve ders alınıcak şeyler var sa yaşıyoruz arkadaşım önem li olan bana göre en az hasarla atlatabilme ve hayata yeniden dim dik devam etmek yaşanan yaşandı ve bitti önemli olan bun dan sonrası demek güzel geleceğe bakmak bunu ben hep yapmışım dır hayatım da ve demişimdir dün dün de kaldı önemli olan bu gün ve hayattan haz mutluluk duymayı öğrendim fakat ben böyleyken gülerken ufacık şeylerden haz almaya calışırken canım arkadaşım bir bakıyorsunuz karşınız da olumsuz kaşlar catık mutsuz kişiler evet işte enerji vampiri diyorum bunlara ben bunlar beni cok yoruyor arkadaşım ne yapmam lazım ben neşeliyim diyemi bana tavır yapıyorlar yardım cı olmaya calışıyorum ve aldıgım yanıt ne biliyormusun ben laylay olm olamam işte mesele bu arkadaşım söyle canım ben nasıl davranayım güleyim mi yoksa akışamı bırakayım yoksa hayata somurtarakmı bakayım evet canım arkadaşım bir an gelecek ve çümleyi daha kurmadan dur diyeceksin demişsin evet ben o anda yım olumsuz çümle olumsuz düşünce kurmamaya calışıyorum ve kullanan olursa bak böyke söylesen daha iyi olur olumsuz enerji yayıyorsun diyorum ha annlıyorlar veya anlamıyorlar benim ne demek istediğimi orasını artık düşünmek istemiyorum onlar kendi tercihleri kim ne yaparsa kendine yapar diyorum arkadaşım ben artık fazla caba göstermemeye karar verdim akışa bırakıyorum onları dediğin gibi almak isteyene verilir almayana hıç bir şey veremezsiniz her şeye rağmen umutluyum her şey eskisin den daha güzel olacak inanıyorum ve biz nefes aldığımız her saniye hayatı yeniden güzelliklerle şekillendiriyoruz cünki bizim enerjimiz gün geçcik ce ve her saniye yenileniyor iyiye ve güzele doğru sevgiyle kal arkadaşım güzelliklerde yaşayalım