Konu: sosyal fobim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2011, 11:36 PM   #6 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sosyal fobim

Susamlı şeyler yemezsin olur biter. :)) Şaka yapıyorum tabi ki. Ama gerçekten böyle insanlar var yani sırf dişinde susam kalmasın diye simit yemiyorlar biliyorum. Öyle şey olur mu ne olur ki dişinde susam kalsa ya da maydanoz. Ne olur? Fark edersem ya da biri bana söylerse ayna kullanırım alırım. Geçer gider. Bir kişi yanlış bir davranış sergiledi diye bundan sonra hep böyle olacak diye düşünme. Öyle düşündükçe etrafına dalgacı insanları çekersin.

Benim de aklıma ilk olarak yeni senaryo yazma yöntemi gelmişti. Yukarıda sevgili bigokyanus'un anlattığı gibi yapabilirsin.

Üniversiteye gitme konusuna gelicek olursam. Üniversitede insanlar belli bir olgunluğa erişmiş olur canım ya en azından yeni tanışacağın insanların öyle olacağını umuyorum sen de öyle düşün ki öyle olgun insanları çek hayatına. Lise çağlarında olduğundan farklı bir ortama gireceksin.

Kazanıp da gitmemek ne demek o kadar emek verip hazırlanmışsın. Üniversite hayatında bir dönüm noktasıdır insanın. Mesleki eğitim alıcaksın. Kendini daha iyi tanıyacaksın belki çok güzel dostluklar edineceksin. Belki hayatını paylaşacağın insanla bile üniversitede tanışıcaksın. Okul yıllarının her dönemi insana farklı tatlar verir. Vermelidir de keyfini çıkarmaya bak. Sen o kapıdan içeri girdiğinde çok güzel günler seni ebkşiyor olacak. En az 2 yıl ya da 4 yıl :D. Bu şansı tepmek bence söz konusu bile olamaz :)

Lütfen herşeyin güzel olacağına inan. Bak son anda bir çözüm daha geldi aklıma küçük bir ayna taşı yanında yemekten sonra çaktırmadan bakarsın. İstedikten sonra çözemeyeceğimiz bir şey aşamayacağımız bir engel olmamalı. Sen de özgür bırak kendini dilediğini ye iç. Seni üniversiteli olarak görmek isterim.

Başarılar diliyorum şimdiden sana.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla