Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2011, 12:10 AM   #45 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Bir kaç gün telkinlere ara vermek olumlu etki yapabilir. Belki tekrar dinlemeye başladığında etkilerini daha iyi hissedeceksin. Benim de 1 2 gün ara verdiğim (daha dürüst olayım 2-3 günde olabilir ama daha fazla değil) oldu. Telkinlere biraz ara verdin diye illa kötü hissedeceksin diye birşey yok. Nefes olayını boşlama ama derin derin nefes al hergün mutlaka ihmal etme. Hem tatil de yakın artık canım. Bu yaz bambaşka olacak ve yeni döneme de bomba gibi başlayacaksın inşallah. :D

İçindeki kız çocuğuna kıyamam ben ona iyi davran hmm bi çikolata al ya da bir dondurma ya da yumuşak şekerlerden. Belki biraz gülümser. Konuş onunla geçecek de sanki gerçekten karşına almışssın da nasihat veriyomuşsun gibi. Sen varsın işte burdasın hala burdasın biz de burdayız.

Ohh ohh süslenilmiş, giyinilmiş, gidilmiş, süper. Ne güzel. Bu sana moral vermedi mi aynanın karşısına geçip işte bu banim, güzel oldum diyebilmek. Güzel birşey. Sonra insanların sana bakışları şık olduğunu düşünmeleri sana enerji verecektir. Bir iltifat duyduğumuzda kendimizi ne kadar iyi hissederiz. Önce dışını sonra da içini düzeltirsin. Elinden geldiğince çaba gösteriyorsun ya. Bu bile yeter 1-0 öndesin hiç birşey yapmayan insana göre.

Yarın yeni bir gün daha doğacak.

Burda olduğun nokta asla pes etme noktası değil. Biraz yoruldun. Belki içindeki kız çocuğu saklanbaç oynamak istiyor. Belki de biraz şımartılmaya ihtiyacı var. Onun için birşeyler yap. Yani sadece kendin için. Sana kendini iyi hissetirecek bişeyler. Bunu bir ödül gibi düşün ne dersi?

Yakın zamanda yeniden eski azimli haline döneceğine inanıyorum arkadaşım.

Mutlu ve umutlu kal.

Sevgiler

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla