Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2011, 01:20 AM   #8 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: geleceğin adında gizli ,öğrenmeye ne dersin

5 Sayısının Yorumu

Sınır tanimayan bir yapin var.(doğru) Curetkar ve maceracisin ama her nedense isteklerine erisme konusunda cok azimli oldugun soylenemez.(ohoo bendeki azim kimde var canım bu olmadı :D ) Surekli bahaneler yaratiyor, baskalarini sucluyor ama asla sucu kendinde aramiyorsun. Tutarsizligina yenik dusuyor ve olumluyla olumsuzu hep bir arada yasiyorsun.(yok yok artık hem olumluyum ben hem de o kadar çok ertelemeyi bırak telkini dinledim ki artık yapılması gerekenleri zamanında yapıyorum canım) Tum hayatin eglenceden ibaret! (evet eğleniyorum) Hayati sanki bir oyun gibi algiliyor ve ona gore davraniyorsun.(oyunu kurallarına göre oynuyorum) Rol yetenegin hayli gelismis. Insanlar senin ne zaman dogru soyledigini ne zaman rol yaptigini asla anlayamiyor. (her zaman doğruyu söylemekten yanayım)Ileride cok iyi bir aktor veya aktris olabilirsin.(rol ve taklit yapmayı sadece eğlence olsun diye yakınlarımın yanında yaparım)

ya işte böylemiş :D Sadece olumluları kabul ediyorum. Çünkü diğerlerini değiştirmeye çalışmışım(erteleemk bahane bulmak gibi) ya da baştan öyle olmamasını seçmişim ben(azimli ve dürüst olmak gibi) :))

Mutlu ve neşeli kalın...

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla