Günaydın mümin'ciğim ben bu gelişimde kaplumbağa hızıyla gidiyorum bunu biliyorum .Şimdiye kadar sadece secret ve EFT konularını içime sindirerek okuyup ve uyguladım sedonada yapıyorum .Bunun dışında diğer teknikleri okuyorum ve henüz uygulamaya geçirmedim.Ben sadece okuduğum şeyleri yazmıyorum uygulamalarımı ve sonuçlarını yazıyorum .Siz gençleri takip ediyorum kendinizde neçok şey başardınız ne güzel aşamalar kaydettiniz sizleri kutluyorum
.sizler koşar adımlarla bende kaplumbağa hızıyla gitsemde adına nedersek diyelim hepimizdeki gelişmeler süper.Şöyle bir çevremize bakmamız bile yeter insanların çoğu boşu boşuna kendilerinin farkına varmadan birileri tarafından güdülerek yaşıyorlar ne acı özellikle gençlerden ümidimi kesmeye başladığım bir sırada sizler gibi gençleri görmek bana çok iyi geldi içimdeki umut mumu yeniden yandı.
Ankarada havalar serinledi sonbahar geldi ve iki kere yağmur yağdı yeterli değil ama olsun .Annemlerden gelirken yürüdük ben ve alerjilerime yenini bir not düşeyim yağmur yağdığında ağaçların tektek kokularını alır ve içim paramparça olurdu ben o gün yine kokularını aldım ve beni parçalamadığını fark ettim.Buda çok güzeldi bizim evin çatısı yapılırken çok kötü olmuştum nefes almak işkence gibi gelmişti.Ben en çok ilkbaharı ve sonbaharı severim ama yıllarca alerjilerimden dolayıişkence gibi gelmişti .Bu sene ilkbaharıgüzel geçirdim şimdi sırada sonbahar var ne güzel kendimle ilgili sorunları hallettikçe yaşam ban dah yaşanısı yanını gösteriyor .Pink floydun The wall albümünü çok sevmişimdirondaki duvarlar gibiduvarlarımı yıllarca örmüş aşılmaz hale getirmiştim şimdi onları yıkıyorum yıklışlarını görmekte bazen acı bazende eğlenceli oluyor.Brn içimdeki putlarımı da yıktım yok ettim .Benim için öncelik ben oldu .Şimdiye kadar ne çok bilmeden kendimden çok başkalarına değer vermişim ve neçok yıpranmışım .Bunu hak eden olmuş hak etmeyen olmuş.Bir yıldır kendimle tanıştım ve kendime değervermeyi öğrendim ve ben herşeyi hak ediyorum .
Hayat bazen bizlerin istekleri doğrutulsunda gitmedi çünki biz hayatımızı bize dayatılmasına izin verdik .Şöyle bir bakın çevreninze bencil insanlar hayatlarını kendi üstlerine kurdukları için rahat yaşarlar fakat eksik yanları başkaları için istemediklerinden hep bi tarafları eksik kalır ve mutsuz durlar .Biz kendi kararlarımızı alıp herkes için istediğimiz sürece yapamayacağımız şey yoktur .Sileri çok seviyorum ve hepimze iyilikler diliyorum .Hepimizin yaolu aydınlık ve açık olsun.