Cevap: Geri döndüm! :) Merhaba Roxie ne güzel anlatıyorsun yüreğindekileri. Yaşadığın son olayı okudum az önce(ilk fırsatta tüm günlüğünü okuyacağım). Üzüldüm tabi. Hemen yazmadan edemedim.
Eminim sayfalar dolusu yazmak yaşadıklarını atlatmanda en iyi şekilde sana yardımcı oluyordur. Bazen öyle oluyor ki kimseyle paylaşamadığımız şeyleri yazarak adeta kendimizle konuşuyor dertleşiyoruz...
Yeniden sevmek konusuna gelince. Kendine izin versen belki sen de yeniden sevebilirsin? Belki daha doğru bir kişi çıkar bu sefer karşına.
Bir de yaşadıklarımız ne kadar kötü olursa olsun. Şunu sorabiliyor muyuz kendimize "Bunun bana ne faydası var?" Atalarımız demiş ya "her işte bir hayır vardır.". Belki göremiyorsun henüz ama bunda da bir hayır vardır.
Geride bıraktığın insanlar bırak orda geçmişte kalsın kafanı karıştırmalarına izin verme. Belki de senin için onun çıkması gerekiyordu hayatından bunun bilincinde ol. Belki de yakın bir gelecekte seni daha mutlu edebilecek bir insan girecek hayatına.
Sen yaşadıklarınla başa çıkabilecek kadar güçlü görünüyorsun. Yorulduğunda biz burdayız gel burda bir mola ver. Paylaşalım, güzel düşünelim sen çok daha iyi olacaksın. Az daha sabır.
Güzel günler yakın olsun senin olsun
Umutlu kal canım... |