Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2011, 08:55 AM   #3 (permalink)
prenses1
Yüzbaşı

prenses1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
prenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura about
Standart Cevap: Aykut Oğut TV'de

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili arkadaşlar son olarak bolluk ve bereket egzersizi verdi. Şöyle ki cüzdanınıza bir miktar para koyun 20-50 TL ya da ne olursa çok da küçük olmasın tabidiyor. O para hiç harcanmayacak. Ve geziyorsunuz çarşıya gidiyorsunuz diyelim bir ayakkabı gördünüz. Çok da beğendiniz, sordunuz: 35 TL (siz cüzdana 50 TL koyduğunuzu varsayalım). Söyleyeceğimiz şey şu "evet bu ayakkabıları alabilirim ama şu anda almamayı seçiyorum". Kilit nokta bu alabilirim buna yetecek param var. Ama almıyorum. Neden almayışımıza ve bunun bereketle ne ilgisi olduğuna gelecek olursam. Ödenmesi gereken bir sürü faturanız, olabilir, ay sonunu zorla getiriyor olabilirsiniz ya da kredi borcu. Ama amaç bence bir yerlerden arrtırmaya başlamak. Arrtırmaya başlarsınız. Sonra o arttıklarınızı daha da arttırırsınız bu sefer belki ufaktan yatırım yapmaya başlarsınız. Bu şekilde kazancınızı arttırabilirsiniz. bu benim kendi düşüncem. Aykut Oğut ise bu egzersizi 30 gün boyunca yapın mutlaka bir yerlerden güzel bir para bir bonus birşey gelicek diyor. Kendine güvenip söylediğine göre deneylim görelim. Bu ay 50 TL arttırsak her ay 50 TL arttırsak altın gününe girmiş gibi 1 yılda düşünün ne kadar para biriktirirsiniz a dostlar? Cevap: 600 TL bu arada bolluk ve bereketi de bonus olarak çekeceğinizi düşünün ne kadar harika değil mi?

(Yazamaya başlamadan önce endişelerim vardı "Duyduklarımı en doğru şekilde anlatabilecek miyim acaba?" diye. Umarım birilerine faydam olmuştur. Sanırım fena olmadı.)

Sevgiyle ve hep umutlu kalın
ben bunu denedim cüzdanıma 100 tl koydum.inanılmaz faydalarını gördüm sizde deneyin..
sevgiyle ve ışıkla kalın