Roxie ciiğiiim nasılsın? Bitirdim bitirdim sonunda günlüğünü bundan sonra da hep takipteyim canım.
Alıntı:
_roxie_ Nickli Üyeden Alıntı
"Mutluluk aslında çok yakındır. Korku, öfke, kırgınlık, kıskançlık gibi olumsuz duyguları sistemimizden çıkartıp, yaşananların nedenini düşünmeyi bıraktığımızda, karşımızdaki insana sadece 3 his besleyebiliriz.
SEVGI
ŞÜKRAN
VE SAYGI
Sevgi, seni olduğun gibi kabul ediyorum ve böylece seviyorum diyebilmektir. Onu kontrol etmeden sevebilmektir.
Şükran, hayatıma girdiğin ve bana yeni hayat dersleri öğrettiğin için, ruhsal gelişimime katkıda bulunduğun ve yaşattığın tüm güzel anılar için teşekkür ederim diyebilmektir.
Saygı ise, onu değiştirmeye çalışmadan, olduğu gibi hiç kontrolsüzce kabul etmek, varlığına, seçimlerine, davranışlarına saygı gösterebilmektir. Öyle ya, her insanın ruhu yücedir. Eğer bu şekilde davranmayı seçiyorsa, biz kim oluyoruz da onu değiştirmeye çalışıyoruz ki?Karşımızdaki kişinin yaşam dersi almasına zorla vesile olamayız.
Unutmayın.
Kendimizi değiştirir, geliştirirsek, tüm evren değişir.
Kırılamayacak hiçbir kısır döngü yoktur"
Seda Diker'in sitesinden alıntı.. çok hoşuma gitti...
|
Bu paylaşımın benim de çok hoşuma gitti canım öyle güzel şeyler anlatmışsın ve paylaşmışsın ki zaman zaman içim cız etti, duygulandım, kimi cesaret aldım hele bazılarında kendimi buldum.
Belli bir yol katettiğin de aşikar. Gelişim devam ediyor biz istediğimiz sürece ve ben senin başaracağına çok güçlü inanıyorum kendime insandığım kadar inandım .Kendine güven. Hayatta ne istediğini bildikten sonra başarmak için bir aşılmayacak engel olamaz tatlım.
İyi ki varsın. Kendine çok iyi bak umutlu kal.