Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2011, 08:23 PM   #5 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: düsünce gücüyle hastalıgımı yenebilir miyim

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun benimde çok yakın bir arkadaşım Ms hastası, ve evet arkadaşlar çok güzel ve yeterli yorumlar yapmış ama bende birşeyler söylemeden edemeyeceğim, öncelikle evet ben hastalıkların tamamının zihinsel nedenlerden ötürü ortaya çıktığını ve iyileştirilebilecğine inanıyorum. Bu konuda Robert Collier ve Joseph Murphy okumanızı tavsiye ederim. Hatta Murphy'nin kitabındada var vücudunun tamamı felçli bir adamın sürekli yürüdüğünü imgelemesi ile birden ayağa kalkması bir başkasının acil bir ihbar üzerine aniden ayaklandığını okudum burda herhangi başka bir duyguda hastalığın seyrini değiştirebilir mesela burda korku var pek iyi bir örnek değil ama ayrıca doktorların umut kesip bir kaç ay ömür biçtiği çoğu insan bile kanser denen illeti bile yenmiş ve tıbba inat yaşamayı başarmışlardır elbette Rabbiminde bunda payı çok fazla.Siz iyileşeceğinize inanarak dua eder ve sürekli bedeninizin yenilendiğini imgeleyerek meditasyon yaparsanız bence iyileşirsiniz. Robet Collier hatta şunu üstüne basa basa söyler, "Vücut her 11 ayda kendini yeni baştan inşaa eder" bu bizim elimizde, birde Louisa Hay okumanızı tavsiye ederim kendisi düşünce gücü ile metaztas yapmış kanseri yenmiştir. Size Murhyden bir olumlama yazacağım umarım iyi gelir ;
İYİLEŞTİRİCİ VARLIK ŞUAN YANIMDA.BENİM VÜCUDUMUN DURUMU DÜŞÜNCELERİMİN BİR YANSIMASI.EKRANDAKİ GÖRÜNTLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN ONLARIN YANSITTIKLARI ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEM GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM.ŞİMDİ ZİHNİMDE KENDİM İÇİN İYİLİK UYUM VE MÜKEMMEL SAĞLIK İMGELERİ YANSITIYORUM.bENİM VÜCUDUMU VE BÜTÜN ORGANLARIMI YARATAN SINIRSIZ İYİLEŞTİRİCİ VARLIK ŞUAN BENİM HER HÜCREMİ DOYURUYOR.DOKTORLAR İLAHİ BİR BİÇİMDE YÖNLENDİRİLİYORLAR.BANA DOKUNAN HERKES EN DOĞRU ŞEYİ YAPMAYA YÖNELİYOR.HASTALIĞIN TEMEL BİR GERÇEKLİĞİ OLMADIĞINI BİLİYORUM EĞER OLSAYDI HİÇ BİR HASTA İYİLEŞEMEZDİ ŞİMDİ SINIRSIZ SEVGİ VE ŞİFA PRENSİBİNİN SAFINA GEÇİYORUM.SAĞLIĞIN TÜM BEDENİMDE İFADE BULDUĞUNU HİSSEDİYOR VE BUNU HİSSEDİYORUM.

Bu olumlamayı sessizce gün içinde konsantre olarak veya meditasyon esnasında tekrar edebilirsiniz. Önemli bir not ben bu olumlama sayesinde çok sevdiğim bir yakınıma yardımda bulundum şimdi çok iyi...ben olan kısımlara hasta bir yakınınızın adını koyabilir onu sağlıkla imgelerken böyle iyi bir enerji yollayıp iyileşmesine yardım edebilirsiniz ben yaptım oldu şiddetle tavsiye ederim özellikler uzaktakiler için.sevgiler ve acil şifalar dilerim... :)))
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla