Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2011, 11:35 PM   #8 (permalink)
*kelebek*
Üsteğmen

Tesekkür: 243
166 Mesajinıza toplam 533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
*kelebek* is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Toksin Duyguları Atmak

sevgili zerynthia teşekkür ederim cevabın için. öncelikle dinlediğim telkinler kilo verme hariç diğer hepsini söyleyebilirim. suçluluğu uzun zamandr dinlemedim.diğerlerinde de ara ara eksiltip,eklediklerim oldu.. e-eft kursunu incelemiştim,şuan en yoğun olarak hissettiğim duygularda yapıyorum bunlar eskiden yaşamış olduğum kaygıların yüzeye çıkması sanki bilinçaltıma yerleşmiş gibi hissediyorum nedense rahatlamalarım kısa süreli oluyo. gerçi şuan bu durum bile bana çok yararlı oluyor çünkü birden bastıran duygular bazen fazlasıyla zorluyo beni,bir çıkış kapısı bulabilmek iyi bir fırsat benim için.sedona yöntemini kişilere uygulamadım,sadece o an hissettiğim duygu için yaptım. mesela 'gerginlik' o duyguyu serbest bırakıp bırakmak istemediğimi düşünüp bıraktığımı düşündüm ama bana çok basit geldi yöntem belki de bilmiyorum bi farkındalık yaşayamadım ama dediğin gibi bu kadar basit bi yöntem bu kadar etkiliyse üzerinde daha fazla yoğunlaşmam gerekebilir
*kelebek* isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla