Cevap: Morliçe :) Tropikal_k affedemediğim birı vardı eskiden çok samimi olduğum ancak bı konuda bana inanmadığıı içinn vede hakaret etiği yalancılıka suçladığıı için onla konuşmuyorum. ve ona son sözum ölünde dirinde bundan sonra umrumda değil hayatımda aartık yoksun demiştim.(kız arkadaşım bu rarada) ve otogarda onla karşılaştımm .onu görmezden geldim konuşmadım hatta yanındada başka arkadaşım vardı ona bile laff atmadımm.. affetme çalışmaları çokk yaptım ama yaptığı seyi hala kabullenemedimmm vede onla küs kalamaya devam ettim. diğer arkadaşım sonra yanıma gelip konuştu falann . ama hepsi bu kadar o gece çok düşündüm neden dieeeeyaptığım butun çalışmalar boşa gitmiş megerrr. aynı öfkeye hala sahibimm.hala kalbim kırıkk . ve artık asla benim arkadaşım olmazzz . ve bir kez daha anladım benaa bu kadar yamuk yapan birinee afff yoookkkkkkkkkkkkkk! hala canım yanıo çünkü butun bunlara ragmen insanlara küs kalamayan biriyim.ama söz konusu o iğrenç kişi olunca iş değişiorrr. Belki gunluğum ben gercekten ii biriyimm.vede asla yalancı değilimmmmm.
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |