Cevap: Ece'nin yeni hayatı:) Tam sınavlarım bitti rahatladım derken 1 sınav daha çıktı karşıma.. Yarına yetiştirmem gereken cok karmaşık bir ödevim de vardı. Bugun hem sınava calıs hem ödevi bitir derken öyle yoruldum ki. Daha şimdi işlerimi bitirebildim sabahın 8.30undan beri calısıyorum. Sırtım agrıdan öldü resmen masa başında otura otura. Ama olsun yarın bitiyor..
Moralimi bozan bir diger olay ise cografya hocası notumu bekledigimden cok daha az vermiş. yarın gidip konuşacagım gerile gerile bir hal oldum . Tam okul bitti artık gitmiyorum oh rahatım demişken bir ton iş cıktı basıma. Daha fazla okula da gitmek istemiyorum.Neyse yarın bitiyor sükürler olsun ki.. Son hafta sınavlara calısmaktan secret kitabından 1 sayfa bile okuyamadım.Kendime vakit de ayıramadım ama olsun ileriki haftalarda rahatlıgımın ve okulsuzlugumun degerini daha iyi anlayabilecegim :)
Sitede afformasyonla ilgili bir metin okudum. Kendime sordum ' ece sen neden ve nasıl bu kadar zayıf olabiliyorsun ' diye. Beynimden cevap geldi anında ' cünkü sen ne kadar yersen o kadar zayıflıyorsun, metabolizman cok hızlı ' diye :) Ben de şaşırmadım aslında cünkü o kadar cok telkin veriyorum ki kendime gün içerisinde, biliyordum boyle güzel etki edecegini :D
Bazen sasırdıgım da oluyor mesela nasıl becerdiysem öyle bir sokmuşum ki kafama zayıfım diye, sabah uyanır uyanmaz daha trans halindeyken otomatik olarak bagırıveriyorum ben zayıfım zayıflıyorum diye :D Kendime oha diyorum tabi o zamanlar gerçi dedigim gibi alıştım artık .
Bugun lucid dreaming mp3ünü de indirdim cok heyecanlıyım ne zamandır yapmak istiyordum arada bir alıştırma da yapıyorum zaten umarım işe yarar :) Yapabilirsem öyle cok işime yarayacak ki..Neyse cok yazdım ben herkese sevgiler iyi akşamlaar :) |