Cevap: Bilge'nin Günlüğü Aşkın yaşı varmıdır . ? İnsan kendinden 16 yas büyük birine aşık olabilirmi ? Sizce bu bir aşkmı ? Yoksa aileden göremediğim ilgiyi ondanmı görmem beni ona baglayan ? Yada yasak olmasımı ilgimi çeken ? Yada Kaçan kovalanır' hesabımı benim onun pesinde olma sebebim.. Evet geri döndüm (: Nelermi oldu ? 2011'i anlatıyorum size.. Ocak = İntihar ettim. 3.rım oldugu için tedaviye yattım. Manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde 1 ay kaldım. Subat = Hastaneden cıktım. İlacın yan etkileri ve tekrar sosyal yaşama dönmenin zorluklarını yaşadım. Mart = Çok deger verdiğim bir arkadasım vefat etti. Onun yasını tuttum.. Nisan = İlacı bırakma sürecimi bu ayda zorlu bir şekilde yaşadım.. Mayıs = Aşık oldum.. Bana aşık olan bir insanı cok kötü bir şekilde kırdım.. Haziran. Mutluyum biraz.. Ama sorunlarım cok büyük.. Sizi özlemişim.. Monoton bir hayatı özlemişim.. Sakinlik iyi geliyor..
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. |