Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2011, 03:24 PM   #14 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Ece'nin yeni hayatı:)

Bu arada lucid rüya mp3 ünü 2 kere dinledim 3 kere rüya gördüm. 3. rüyayı dinlediğimin günün ertesi gecesinde gördüm. Eskiden de ara ara çok gerçekçi rüyalar görür bazen bunların rüya olduğunun farkında olurudm ama hiç şaşamadı 2 dinleyişim de de rüya gördüm sen nasıl göremedin şaşırdım. Gözlerini kapa, nefesine odaklan(düzene girecektir ve biraz da yavaşlayabilir), sakin ol, kendini uykuya hazırla.

Çok tuhaftı(hala tuhaf dediğime göre alışamadığım belli) ilk dinlediğim gece hayatımda ilk kez bu kadar bilinçli uyudum ya hani uyursun ekran kararır. Sen hiç birşeyin farkında olmazsın ya ben karanlığın farkında daldım uykuya. Denemeye devam edicem. Tek sorun yorgun uyanıyorum onu dinlediğim ve öyle rüya gördüğüm gecelerin sabahında. Umarım sen de istediğin gibi rüyalar görürsün canım.

Mutlu kal. (ohh tatil de gelmiş senden mutlusu olmasın canım)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla