Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2011, 03:44 AM   #2 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Bahtsız bedevi

Öncelikle hoşgeldiniz doğru yerdesiniz :))) sonrada akademisyenlik konusuna gelince sorun sizde değil malesef üniversitelerimizin zzihniyetlerinde benimde bahtsız bir dizi yüksek lisans ve akademik problemlerim oldu anlatsam buaraya sığmaz neler dönüyo neler suç birazda sistemde galiba...Ayrıca siz acilen bu çok şansızım düşüncesinden kurtulacaksınız zihin şansızlık kavramına öyle inanmışki bu düş dünyada maddeleşmiş ve hep karşınıza kötü şans getirmiş...Yani siz pozitif oldum diyorsunuz ama içinizde hep bir yer gene olmaycak bu iş gözüyle bakmış herşeye siz olumluyum sanarken aslında değildiniz ve sizi böyle düşünmeye itecek bir negatif inancınız var valla şuan sabahın 3ü ve ben aksine çok zinde bir kafayla yazıyorum bunları çünkü bende bu yollardan geçtim hala daha geçiyorum ama bu yolda öğrendiğim en değerli şey kişinin önce kendini sevmesi gerektiği şimdi diyeceksinizki elbette kendimi seviyorum hayır hiç bir zaman tam manasıyla kendimizi kabul etmedik biz hep aşaladık kendimizi layık görmedik hiç bişeye dayımız yok paramız yok yeteneğimiz yok yada birileri küstahlık yapıp bizi yıldırdı vs vs şimdi ilkin ücretsiz telkinleri bir indirin ego-güven ve suçluluk duygusu ardından her sabah ve her akşam aynada kendi gözleriniz içine bakarak, BEN KENDİMİ SEVİYORUM, BEN KENDİMİ ONAYLIYORUM BEN KENDİMİ AFFEDİYORUM diyeceksiniz.taaa ki inanana kadar size artık bilinen bir sır vereyimmi? :))) kişi bir kez kendini sevip, geçmişini bırkaıp kendini suçlamaktan vaz geçerse hayat cennet bahçesi oluyor inanın bana...bizz ne düşünürsek oyuz gerçekten.Bahtsız bedevi isek oyuz ben yazdıklarınıza baktımda resmen kendinize çile çektiriyorsunuz boş yere kötü düşüncelerle kendinize engel yaratıyorsunuz biliyorsunuzki insana kendinden öte kimse kötülük yapamaz bunada biz izin verirriz şimdi rahat bir nefes alın hayatınızda yepyeni bir sayfa açın tertemiz bir başlangıç eft de yapabilirsiniz 8 yıllık bir birikiminiz var onu kullanın yeteneklerinizi içinizde kalan sırları keşfedin tek tek yazın hepsini bu hayata 1 kez geliyoruz lütfen artık kendiniz için yaşayın karnınızı doyurduğunuz gibi ruhunuzuda doyurun
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post798942 bu linktede iş ile ilgili güzel olumlamalar paylaştık bir inceleyin ve artık umutsuzluk, şanssızlık gibi kötü kelimeleri beyninizden silin sansıda sansızlığıda biz yaratıyoruz unutmayın ve çok içten Rabbinize sığının o size bir çıkış yolu gösterecektir o hep derki siz isteyin yeter...belkide ona ulaşmaya çalışırkende hata yaptık hepimiz ama değişmek herzaman elimizde...şimdilik gecenin bir saati bunları yazmak geldi içimden umarım faydalı olur sevgiler dilerim, hayatınız bol ışıklı ve umutlu olsun....
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla