teşekkür ederim, 3 sorumun 2 tanesinin tam cevabını aldım da bu anksiyete düşündürücü, anksiyeteden, takıntılardan, panik ataklardan kurtulmak istiyorum artık
Alıntı:
*kelebek* Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşım hoşgeldin :). anksiyete yakinen bildiğim bir duygu,zamanında baya bir zorlanmıştım boşlukta kaldığımda hala kendini hatırlatan birşey benim için..dediğin gibi telkinlerin o duyguları yeniden hissettirdiği oluyor, ben henüz kendimi çok fazla yenemedim eskiye nazaran en büyük farklılığım eskiden endişelendiğimde ağlıyordum artık ağlayamıyorum bu konuda kendimi daha güçlü hissediyorum..tabi bunu tamamen yenebilmiş arkadaşlar sana daha faydalı olabilir,ben şuan çabalama sürecindeyim..bildiğim kadarıyla telkinler değişmedi geçen seneye göre,bilgisayardan dinlemende de bi sakınca olduğunu düşünmüyorum ben bilgisayardan çok dinledim..telefonun radyasyonu var geceleri uyurken dinlemek sağlığına zararlı olabilir,mp3 çalar gibi birşeyle dinleyebilirsin bence..bir de endişelerin her neyse yavaş yavaş üstüne gitmeni öneririm,çünkü büyüdükçe büyüyorlar,yalnız kalmamaya çalış.boş kalındığında da insanın aklına gereksiz şeyler geliyor..korktuklarının üzerine küçülte küçülte gitmeye çalış.ben öyle yapmaya çalışıyorum :) inşallah herşey gönlünce olur |