Merhaba.
Ben sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum. Ben bir kekemeyim. Azerbaycanda yaşıyorum. Daha önce burada aldığım tedaviler bir sonuç vermedi. O yüzden Türkiyeye gelmek istiyorum. İnternetde araştırarak bir merkez buldum. Orada hipnozla tedavi yapılıyor. Tedavi tekniği çok hoşuma gitdi. Orada kekemelikden tamamen kurtula bileceğime eminim. Babam iş için bir kaç aydan bir Türkiyeye gidiyor. Ona gidip bakmasi için bulduğum merkezin adresini verdim. Türkiyeden döndüğünde başka bir merkez bulduğunu beni oraya götüreceğini söyledi. O merkezin de internet sitesine bakdım. Ama tedavi teknikleri bana pek inandirici gelmedi. 1 hafta susma dönemi yapıyorlar,ardından uzatarak konuşma tekniğini kulanıyorlar. Ben bu tekniğin ağır kekemelere iyi geleceğini düşünüyorum. Benim kekemeliğim hafif. Merkezin videolarini izledim. Ama sonuçlar pek hoşuma gitmedi. Bunlari babama da söyledim ama beni oraya götürmek için tutdurdu. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Hayallerim yıkılmış hissediyorum...Orada iyi olacağına pek güvenmiyorum. Babamı nasıl ikna edebilirim bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim