Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2011, 11:47 AM   #80 (permalink)
salvameaa
Teğmen

salvameaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 214
134 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
salvameaa will become famous soon enoughsalvameaa will become famous soon enough
Standart Cevap: Salvamea'nın Günlüğü

-Kontrol Mekanizması -

Nedense böyle bir başlık atasım geldi,çok fazla kontrollü olduğumu fark ettim,28 yıllık hayatım boyunca bunu daha yeni fark ediyor olmam çok enteresan zira yıllardır çok fazla kontrollü oldum. Kontrollü olmak bünyeye müthiş zararlıdır,fotoğraflarda doğal çıkmazsınız (ki en rahatsız olduğum konu bu),bir ortamda doğru düzgün iki laf edemezsiniz falan filan,güzel hatunum ama fotoğraflarda mal gibi çıkıyorum çünkü kendimi fazla fazla kasıyorum.

Sevgilimin ailesi ile tanıştım,15 kişiydiler,manken gibi kıpırdamadan durdum,kendimi sıkmaktan kollarıma ağrılar girdi,kaçıp gidesim geldi kaçamadım,kızardım,titredim rezilliklerden rezilliklere girdim,ve kendimi mal gibi hissettim. Yaklaşık 5,6 aydır telkinlerimi düzenli dinliyorum,sosyal fobiden tutun kendine güvene kadar her telkini bilincim ezberlemiş durumda eeeee ? bu neydi şimdi ? hani özgüven ? hani rahatlık ? hani ? hani ?