Alıntı:
house Nickli Üyeden Alıntı
ben halimden memnunum açıkcası evet hayatta hep ezilen 2.plana atılan hakkını savunmak zorunda kalan kadınlar oluyor ama çocuk doğurmak içinde bir canlının büyüyüşünü izlemek buna şahit olmak mükemmel bir duygu olsa gerek sırf bunun için bile erkek olmak istemezdim gene seçsem gene bayan olmak isterdim aslında başka sebeblerimde var ama burda açıklarsam erkek üyeler beni taşa tutar kavgaya gerek yok :))))) ama Tanrı'nın yaradılış mucizesini dünyada yaşatan kadınlar bence süper bir deneyimdir eminim sevgiler :))))) |
yok yaa :( şu ezilen falan lafları çok sinir.. yani yanlış anlama house ben genel olarak sinir oluyorum. kadınlar gününe de sinir oluyorum mesela. bi ton yazı, video bilmemne paylaşıyolar. kadınlara böyle oluyo şöyle oluyo.. sinirimi bozuyo.. sözde kadını koruyalım derken başka bi yere yerleştiriyolar. tamam doğamız gereği daha zayıfız ama bunu sürekli gündemde tutmanın böyle anılmanın ne alemi var.. kişilik olarak kadından da güçsüz çok erkek var üstelik, isteyen bi yolunu bulur.. ezilen kadın lafları sinir ediyo o yüzden..tam anlatamadım aslında kızdığım şeyi neyse :)
bence de kadın olmak güzel :) sadece çocuk açısından değil, toplumun yetiştirme tarzına bakarsak (ve aslında gerekli olana) erkekler hemen hayatlarını kurmak zorunda. "üniversite biter askerliği yaparım biraz çalışır düzen kurar evlenirim" biçok arkadaşımdan duydum bu planı.. ama bizde öylemii.. yeni dönem kızları hep okuyo.. sonrası da istediğimiz gibi :) istersek okumaya devam, istersek çalışırız.. çalışmayana da niye çalışmıyosun demezler.. evi geçindirmek erkeğin görevi nasılsa.. yeni dönem olarak daha özgür olduğumuzu düşünüyorum :) devir değişti