Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2011, 01:01 AM   #6 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: SEÇME ŞANSI

Alıntı:
eski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok gerçekten seninle ilgisi yok.. sürekli kötü haber görmeye dayanamıyorum sanırım ondan.. iki üç senedir haber izlemeyi de bıraktım zaten. çabuk etkileniyorum. tamam hayatın gerçeği, fikir sahibi olmalı ama sürekli olumsuz.. nası dayanıyo insanlar anlamıyorum.
çocuk yaştakilere bişey diyemem, öyle yetiştirlenler de var muhakkak.. ama erkeklerin kötü muamele gördüğü, ezildiği hiç mi olmuyo habire bu konular.. ben onlara da çok üzülyorum. sürekli güçlü görünme mecburiyetindeler.. bilmiyorum yaa kadın- erkek değilde insan, çocuk gibi değerlendirmeler olsa bu kadar tepkimi almaz.. pozitif ayrımcılık pek hoşuma gitmiyo yani.. ben erkeklere de kıyamıyorum

dediğin gibi ben hiç girmiyim bu konuya :) (bu kadarını girişten sayma, bu öncekinin devamı ) ben hatırlatıcam sana bu alışveriş mevzusunu ama :) benle alışveriş eğlenceli değildir gerçi ama sözün var dönemezsin (evet ciddiyim) bu arada yanlış yere yazıyorum ama yatarken falan sürekli dizlerimde oynamalar, hareketler oluyo sanki neyse ciddi bişey olmadan sayfaya yazıp milleti heveslendirmiyim (sadece sana uyarı ) elini çabuk tut alışveriş için aynı zamanlarda uzamalıyız
heytttt be işte sahalarda ay pardon forumlarda görmek istediğimiz eski buuuuuuuu :)))) heheh boy konusundada bi bomba patlatcam yakında inşallah bak bayan olmamızın bir avantajı daha kadınlar neysede erkeğinde kısası olmuyo be dimi? biz topuklu mopuklu hadi yırtıyoruz neyse o oynamalarda hayra alamet benden söylemesi
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla