Merhaba underground7 neden etki göremiyorum demişsin. Nasıl bir etki görmeyi bekliyorsun yani hayatında ne gibi bir değişim istiyorsun? Çok fazla bir sorunun olmadığını söylemişssin. Diğer yandan da hedef belirleyememe konusundan bahsetmişsin. Bende telkinler bizim hedef belirlememize yardım etmez ama bir hedefin varsa o yolda ilerlemene yardımcı olur. Öncelikle sen ulaşmak istediğin hedefi belirlemelisin. Korkuların mı var hayat hakkında endişelerin mi var?
Şu linke göz atmanı tavsiye ederim. Hedefler konusunda yardımı dokunabilir.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html
Ben de bu kitabı okuyorum bu ara. Kitabın ilk bölümlerinde içinde yer alan bir hikayeyi 2. kez okumama rağmen yer alan bay Honda nın hikayesi beni çok etkiledi. Sen de mühendissin o hikayeyi mutlaka oku belki motivasyonunu arrtırabilir. Hele Ed Roberts'sın hayat hikayesi tüm insanlara örnek olması gereken bir hikaye.
Bunlar aklıma gelen bir iki başlık ama karar verme gücünün öneminden bahsediyor bu kitap. Sen önce istediklerini belirleyeceksin. Negatif ruh halinden kurtulup kendini geliştirmeye adayacaksın. Adım adım hayatında herşey düzelecek. Ben inanıyorum. Seni tanımıyorum bile. Ama hepimiz aynı güce sahibiz. Bir insan başarabiliyorsa herhangi birşeyi diğer insan neden yapamasın.
Bir şeyi yapmamak için bize tek engel
KENDİMİZİZ.
Hep umutlu kal
Sevgiler...