Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2011, 08:10 PM   #5 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Bir Garip Yolcu

Merhaba bence bu sefer etki görememenizin nedenni ara vermiş olmanız yeniden sabırla 21 gün boyunca aralıksız dinleyin ayrıca şöylede bir durum var şuan kendinizi biraz hedefi olmayan içe kapanık durgun biri gibi görüyorsunuz değişmek için yeterli motivasyonunuzun yok belkide eskisi gibi gerçekten değişmek adına istekle dinlerseniz belkide hemen etki göreceksiniz.Hedef konusua gelincede bende zaman zaman motivasyonumu kaybediyorum 19 yaşımdayken sahip olduğum gözü kara motivasyonumu bu yaşımda tekrar bulmam çok zor oldu.Çünkü ben 19 yaşında çocukluk hayalimi gerçekleştirmek adına var gücümle bir proje yapmış ve başarılı olmuştum lakin aradan yıllar geçti yaş büyüdükçe yıprandım sorunlar mutsuzluklar bi ara baktım bu böyle olmayacak o 19 yaşımdaki başarılı ateşli halime çocukluk hayallerime ihanet ediyorum hemen kendime geldim ama çok zor oldu tembelliğe alışna ruhumu diriltmek...ama başardım size önerim şudur sessiz sakin bir yere geçin bir kağıt ve kalem alın çocukca gelenden mantıklı gelene kadar hayatta neler yapmak istediniz şuana kadar onları yazın neye yeteneğiniz var kendinizi ne yaparken düşleyip heyecanlanıyorsunuz? mesela resim yaparken mesela bir şirkette vs vs gibi bu çok eğlenceli bir uygulamadır inanın bana ve eminim bilinçaltınız size gerçek hedefinizi ve isteiğinizi yavaş yavaş su yüzüne çıkaracaktır ve siz bir kez birşeyi başarma isteği ile dolarsanız sizi kimse tutamaz ne demişler hardal tanesi kadar inancın olsun dağları delersin :))) herkesin bu hayata bir geliş amacı bir misyonu olduğunu düşünenlerdenim ve mutlaka sizinde bir yeteneğiniz bir hayaliniz vardır ama malesef onu şartlardan dolayı itmek zorunda kaldınız eminim mesela bir arkadaş geçen aylarda çok güzel bir hikaye paylaşmıştı sheaskepeare 40 yaşından sonra amaçsızca dolanırken bir tiyatroya temizlikçi olarak girip oradan dünyanın en ünlü başarılı yazarı olarak çıkıyor yani yeteneklerin nerden geleceği belli olmaz hayatınızın dönüm noktası burnunuzun dibinde olabilir ve siz onu ıskalıyor olabilirsiniz tüm arkadaşlara tavsiye ettiğim en önemli şeyide yazıp noktalıyorum lütfen kendinizi sevme olumlamaları yapın ben bu hayatta kendini sevmeyen kendinden memnun olmayan insanların bir şey başaramayacağına inanıyorum telkinlere ve bu olumlamalara devam edin ve lütfen dediğim yazma egzersizinide yapın sevgiler başarılar dilerim :)))
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla