Konu: karmaşa...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2011, 10:43 PM   #2 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: karmaşa...

canım benim, evren tabi ki geçmişi değiştiremiyor, sen yazınca benim için artık uzak geçmiş olan zamanlar geldi aklıma (şu an 20 yaşındayım o uzak geçmiş ise 17 yaşımda kaldı) burada anlatamam ama konuşmak istersen özelden mesaj atabilirsin..

geçmiş tabi ki değişmiyor ama geleceğini her zaman değiştirme şansın var... sana değer vermeyen, seni en yakın arkadaşınla aldatan, buna rağmen elinin altında görüp de ilişkisini sürdüren o adama muhtaç değilsin... bırak, gitmesi gereken ne varsa gitsin, o boşluk yaratılsın ki yeni birşeylerle dolsun değil mi ama? =)

hayatı hep olanlardan ibaret görüyoruz veya olmayanlardan ama biz aslında yaşadığımız o şeylerden "hikayemizden" çok daha fazlasıyız. yaşadıklarının içerisinden kendini, özünü ayıkla, kurban rolünü oynamayı seçmek kolay, "şu bana bunu yaptı bu bana bunu yaptı" demek...

yolun daha çok başındasın... başındayız... biz burada elimizden geldiği kadar sana destek oluruz ama önemli olan birşeylerin değişmesini senin kendin için istemen.. =)

iyi ki bilgisayara yazmadın da buraya yazdın... benim burayla tanışma hikayem de benzer olmuştu.

HOŞGELDİN! =)
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla