Konu
:
Pappatya'nın Günlüğü :)
Tekil Mesaj gösterimi
22-06-2011, 07:30 PM
#
12
(
permalink
)
Pappatya
Teğmen
Tesekkür: 760
55 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Pappatya'nın Günlüğü :)
Bugün hayatımdaki en yakın arkadaşımı ve yine benim için değerli bi yakın arkadaşımı kaybettiğimi farkettim
Zaten benim problemlerimden dolayı son zamanlarda biraz kopuklaşmıştı ilişkilerimiz. Sonra karne günü okuldan çıktıktan sonra birlikte bir şeyler yapacaktık öyle anlaşmıştık. Ama o ara benim canım ne evden çıkmak ne de kimseyle görüşmek istiyordu, zaten ertesi gün yola çıkacaktık alışverişe çıkıp almam gereken birşeyler vardı ben de okula gitmedim. Telefonum da kapalıydı hat değiştirecektim iptal etmiştim onlar da biliyordu. Sabah beni aramışlar aramışlar telefon açılınca gördüm. Sonra annemi aramışlar annem de yorgundu canı istemiyordu falan demiş. Ben de bundan haberim olmadan internetten mesaj attım onlara alışverişe çıkmam lazımdı gelemedim diye. Aslında söylenenlerin ikisi de doğru ama karşı taraftan öyle anlaşılmamış tabi.
Cuma gününden beri kaç gün oldu hala ne internetten bir mesaj, ne telefondan bir mesaj bir arama hiçbir şey yok üstelik internette olduklarını da biliyorum sürekli paylaşım yapıyorlar
Hayatımdaki son arkadaşlarımı da kaybediyorum
Sosyal fobili olduğumu düşünmeye başladım sizce ?
Çok mutsuzum ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardım edin ne olur ağlamak istiyorum ağlayamıyorum bile
Pappatya
Açık Profil bilgileri
Pappatya nickli üyeye özel mesaj gönderin
Pappatya - Daha fazla Mesajını bul