Cevap: damla damla bir günlük bazen hayat anlaşılmaz oluyor. insan bazen isyan moduna girebiliyor.. hersey istediğimiz gibi gitmeye biliyor ve biz koca bir hiçin içinde kaybolmuş hissedebiliyoruz kendimzi...şu varki bütün kötü ruh halinden ne yaparsam yapayım çıkamadığım zamnlarda birseyler öğrenmek örneğin ingilizce bir kaç kelime bile olsa insana hayatın amacını hatırlatıyor sanki ve pozitif bir hale giriyorm.. istemeden girdiğim o kütü halden pozitif biri haline gelebiliyorum.. aklıma natıonal geographic chanel da reklamn sonunda bi amca sunu diyodu.. ''daha fazla bilmek istiyorsan yasıyorsun''!!!!!!! çok anlamlı gelmişti bana ve gerçektende öyle.. ne öğrendim biliyomusun bay günlük... değişen hayatıma yeni anlamlar geldi meleklerle yasamak adlı bir kitap okudum herseye bambaska bakıyorum şimdi. meleklerimden yardım istiyorum, artık hiç bir yerde yanlız değilim bunu biliyorum ve meleklerimin benimle olması bana güven veriyor.. ve onların bana verdiği hediyeleri bir kutum var onun içinde biriktiriyorum, melek kutusu yaptım kendime ve oldukça fazla, hiç beklemediğim kadar melek tüyü gönderdiler bana çok minnettarım onlara, önce rabbime sonra onlara.. tüm yaradılışın özü sevgiymiş, saf sevgi bunu hatırlatıyorlar bana mutlaka yardım ediyorlar.. onları yardıma çağırdığım heran yanımdalar... ama bozuk para bulut ve gökkusagınıda merakla ve heyecanla bekliyorum. güzel meleklerim sizi unutmama izin vermeyin hepinizi çok ama çok seviyorum.. tanrıya sizi farketmeme vesile olan herşey için sonsuz şükranlarımı sunuyorum... iyiki yasıyorum iyiki varım!!!! hoşçakalın
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... |