Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayatımda ilğinçlıkler ve güzellikler devam ediyor. evde yalnız kamak istemediğimi biliosun.ama ev arkadaşımdan ayrılmam gerekiyor bunuda biliosun. günlerdir depresyondaydım. hep ağlayım duruyordum.sebep çokmuş gibi görunsede aslında tek bir sebebim varmış oda evde yalnız kalacak olmammış. dün bir telefon yüzünü bile 2 kere gördüğüm kişi arıyor. çok sevdiğim bir iş arkadaşım taşınmak istediğimi ama ev bulmadığımı sölemiş. oda gelsin benim evimde kalsın deyip beni aramış nasıl sevindim nasıl şaşrdım anlatamam . hemen evet demedim tabiki olurmu ya öle şey falan dedimm. oda olur tabiki benim evimm çokk müsait dedii :) bende bi düşüneyim ona göre haber veririm dedimm. şimdi ise içimde bir rahatlık bakarım duruma göre olmadı çıkarım yanına diyorum. rabbim sana şükürler olsunn. insanlar beni sevsin çünkü ben onları seviyorumm. bana bakan tüm gözler ii niyetli olsunnn . verdiğin vermediğin vereceğin vermeyeceğin herşey için şükürler olsunnn MORLİÇE
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |