Alıntı:
hard1313 Nickli Üyeden Alıntı
merabalar bi sorum olacaktı umarım yanıtlarsınız şimdi bu müzikleri dinlioruz telkinlerin içeriği de verilmiş peki o müziğin içine o telkinin verilmedişği ne malum ya başka kötü amaçlı bir içerik aktarılıosa kusura bakmayın bunu nasıl kanıtlayabilirsiniz bu içerikleri kendi dinleyebileceğimiz bi metod varmıdır yani bunu kanıtlamadan dinlenmeside saçmalık bence siz kötüsünüz demiorum ama malum dünya şartları bunlar belki adamın teki bu mizkleri dinleyip bina bombalar nerden bilelim? |
hard1313 arkadaşım benimde bu siteyle tanışıklığım 3-4 haftayı anca bulmuştur. bakış açım ise sizinki kadar negatif değil :) uzun zamandır kendini geliştirme teknikleri ile ilgileniyorum .. meditasyon sahaja yoga ilgi alanlarım içinde .. hemen hepsinde de yöntem farklı olsada amaç aynı.. dolayısıyla telkinin de insan istemiyle inanmasıyla gerçekleşeceğine inanıyorum.. yani ben olumlu duygularla kendimi beslermeye çalışırken bana bombayla insanları öldürmemin telkin edilebileceğini sanmıyorum.. böyle bir şey olsa bile sanırım bilinçaltımda da bir çatışma yaşanır bu da çevrem tarafından algılanır diye düşünüyorum.. ayrıca site kurucularından özür dileyerek nacizane bir düşüncemi dile getirmek istiyorum .. ben bu telkin müziklerini reklam olarak algılıyorum.. örneğin benim için önemli olan ertelemeyi bırak telkin müziğinizi dinleyip ve olumlu sonuç alırsam kendime ait yada bir arkadaşım daha farklı bir sorunda bu bizim için referans olacak ve ücretli yardıma başvurmak isteyebileceğizdir gibi :)saygılar..