Bu gece canıma tak etti artık! Mensubu olduğum sivil toplum kuruluşları münasebeti ile karşılaştığım zulümler beni canımdan bezdirdi bende burda paylaşmak içimi dökmek ve fikirlerinizi alarak bir nebze olsun rahatlamak istiyorum tabi mümkün değil bu ama....Benim ilgi alanım toplumun en zayıf halkaları yani en çok ilgiye muhtaç olanlar; çocuklar, hayvanlar vs. Hayvanlara küçücük çocuklara tecavüzler, cinayetler....Elbett forum kurallrı gereği benim bildiğim ve ciğerimi yakan iğrenç ayrıntıları sizinle paylaşmayacağım ama bazen kendimize dert edindiğimiz şeylerin bu zavallıların yaşadıkları yanında ne kadar basit olduğunu anlayıp utanıyorum birde Kuran'da Rabbim bizi yarattığı en mükemmel varlık olarak nitelendirmiş biz insanoğlu nasıl bu kadar pisliğe bulaşabiliyoruz aklım almıyor..Artık insanlığımdan utanır oldum hergün neler duyuyorum bir bilseniz..Dilekçeler, şikayetler, üst statü kurumlarlaa cebelleşmeler ruhum yoruldu artık...Tükendim bu hayvanların ve insanların yaralarına merhem olamamak onlara zarar verenlerin hala aramızda dolaşması tüylerimi diken diken ediyor..Nedir hırsımız neye karşı? Bu ne kin bu ne nefret? Yarına çıkacağımızın garantisi yokken herkes birbirine beddua etme, hakaret etme yarışında herkes birbirnin kuyusunuz kazma yarışında çoğuda hiç yoktan sebebten...Neyi paylaşamıyoruz? Derdimiz ne hakkaten? Bu zavallıların suçu ne? İncir çekirdeğini doldurmayan sebeblerden kırgınlıkların bedduaların hakaretlerin sebebi ne? Elimize ne geçiyor? Bunları engelleycek olumlama var mı? Bizim dışımızda akan hayata müdahale etmek yaralara derman olmak için ne yapabiliriz? Duai protesto, dilekçe,imza....Hepsini hergün yapıyoruz....Ey insanoğlu ne zaman bu kadar zalim oldun neden böylesin demek istiyorum ve bu forumda hala içinde sevgi barındıran arkadaşlarıma seslenmek istiyorum benle aynı savaşı veren dostlarım dışında sığınacak tek yerim burası kaldı çünkü....Böyle zulm dolu bir dünyada yaşayıp olumlu olmak mümkün mü? Rabbime sığınıyorum artık en iyisini o bilir diyorum ama çok üzülüyorum biri insanlığı durdurmalı, bu geçici dünyada sadece sevgi olmalı herkes kinini nefretini susturmalı belkide herşey ozaman daha güzel olacaktır kim bilir....Beni anlayacak bana destek olcak çok duyarlı arkadaşım var burda ben biliyorum amacım sadece içimi dökmek ve hayatın kötü bir gerçeğini vurgulamaktı...iyi geceler...