20-09-2008, 12:02 AM
|
#32 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü evet sınırsızmavicim redflowers ın verdiği örneklerde olduğu gibi olumlamalarına inandırıcılık ve oran yansıtabilirsin..
daima istediklerimize doğru yönlendirmeliyiz enerjimizi..
olumlama cümelerimiz pozitif .. kişisel ve şimdiki zamanda olmalı ..
amaç bilinçaltımızı eski kalıpların yanlışlığına inandırarak yenileri ile değişmesini sağlamaktır..
ağzımızdan çıkana kulağımız inanmazsa eğer o olumlama boşa gitmiştir sayılır..
bedenimiz bizim aynamızdır..
görünen yanımızdır..
her düşünce .. her oluş bir enerjidir.. hastalıklarda enerjidir..
biz onları çoğunlukla enerji iken hissedemediğimiz için bedenizmizde ki yansımalarından tanırız..
hastalıklar bastırılmış negatif yada pozitif duyguların görselleşmiş halleridir..
bizler aslında mükemmelizdir.. her şeyimizle denge içerisindeyizdir..
çok güçlüyüzdür..
öyle güçlüyüzdür ki kendi harika yapımızı bile bozabiliriz..
yanlış yaşam şeklimizle ... yanlış söylemlerimizle.. çevrenin ve kendimizin yanlış telkinlerine mazur kalarak başarırız bunu..
olumlamalar bu yanlışları doğrulara çevirmek için kelimelerin sihirli gücünü kullanmaktır..
louise hay düşünce gücüyle tedavi kitabında
fıtık ile ilgili şöyle demiştir;
olası nedeni: zedelenmiş ilişkiler... gerginlik... yanlış yaratıcı ifade..
yeni düşünce modeli : kendimi seviyorum ve onaylıyorum.. kendim olmakta özgürüm..
tüm hastalıkların zihinsel nedenleri adlı kitabında ise;
kopmuş, uyumu bozulmuş ilişkiler. gerilme, zora gelme, sorumluluklar, yanlış yaratıcı ifade...
olumlama Cümlesi:
zihnim hafif ve uyumlu. kendimi seviyor ve onaylıyorum. kendim olmakta özgürüm...
biz bu anahtar kelimeleri kullanarak daha net bir olumlama yapabiliriz..
tabii öncelikle kendine dönük bir çalışma yaparak bu olası nedenler senin yaşamına bu rahatsızlığının temeline uygun mu ..
bunu kontrol ettikten sonra..
her geçen gün bedenimin sağlıklı ve mükemmel oluşundan büyük keyif alıyorum..
gittikçe kendimi daha çok seviyorum daha çok güveniyorum ve huzurlu özgürlüğümden keyif almayı seçiyorum gibi..
bunlar sadece sana örnek teşkil etmesi için .. yukarıda ki keopsun yazılarını ve aşağıda vereceğim linkide okuyarak kendin için
hem bu konuda hem diğer hedeflerinde izlemek için başarılı bir yol haritası çıkartabilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t5996.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t7902.0.html
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |