Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2011, 11:12 AM   #200 (permalink)
change_dnz
Teğmen

change_dnz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
25 Mesajinıza toplam 62 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
change_dnz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: mutluluk veren şarkılar =))

bu bölüme 1 aydır kimse bişey yazmamış ben şimdi hem burayı hareketlendirmek için hemde dinlediğimde beni kıpır kıpır yapan şarkıları başkalarıda dinleyip kıpırdaşsın diye yazıyorum :D

Murat Boz-Hayat Öpücüğü
Sinan Akçıl & Hande Yener-Atma
Bengü-Aşkım
Mustafa Sandal & Gülben Ergen-Şıkır Şıkır
Betül Demir-Hop Dedik
Özgün-Sadece Arkadaşız
Sıla-Kafa
Ajda Pekkan-Yakar Geçerim
Gökhan Tepe-Kırmızı Halı
Berkay-Lolita

Bunların hepsi zaten yeni ve hit şarkılar şuanda. Ben her gün duş alırken, kahvaltı yaparken en olmadı gece uyurken arka arkaya dinliyorum yazdıklarımı ve daha yazmadıklarımı :)

İnanın moral toplamada çok büyük etkisi oluyo. önceden uyumadan önce hep sakin slow aşk şarkıları ws dinlerdim bu bazen tabiki iyi gelebilir ama uzun sürede ben bayılmış gibi yatıp halsiz halsiz uyanıyodum. bunlarla enerji doluyorum ne kadar yorgun olursam olıyım :)

Secret'ı okuyan biri olarak dinlediğimiz müzikle bile evrene bi enerji yayıyoruz ve benzerlerini çekiyoruz diyorum, vee hadi oturmaya mı geldik canlanın diyip köşeme çekiliyorum :D umarım en azından 1ini dinleyip neşelenirsiniz :) herkese bol neşeli sevinçli kıpır kıpır günler diliyorum! :)