Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2011, 11:42 AM   #8 (permalink)
caglayanst
Teğmen

caglayanst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
caglayanst is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yaş ilerleyince hikaye roman oluyor şimdiden sabır :)

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seni çok iyi anlıyorum , ben 11 yıl öğretmenlik yaptım , hatta kimsesizler yurduna gönüllü öğretmenlik yapmaya da gidiyordum , adam olmaz denilen öğrencilerim üniversiteyi kazanmıştı , Diyarbakır'ın bir köyünde zor şartlarda da öğretmenlik yaptım , öğrencilerim şu an tıpta falan okuyorlar.
Size bol şans hocam , öğrencileriniz çok şanslı sizin gibi bir öğretmenleri olduğu için , iyi ki varsınız.
bende meslek lisesinde görev yapıyorum aslında öyle öğrencilerimin sorunu bu küçücük yaşamlarında aile çevre tarafından sevgi ve saygı yoksunluğu bunu biliyorum.. siz bu konuda bir adım attığınızda inanın onlar on adım yaklaşıyorlar.. eğer özgüvenlerini onlara geri verebilirsek çok şeyler başaracaklarına inanıyorum.. bunu da nasıl yapacağımı bilmediğim için yeterli olmuyordu.. atakan bey ve ekibinin bu çalışması sanırım büyük ölçüde yararlı olacak inanıyorum.. gelişmeleri aktarmaya çalışırım söz :) sevgiyle kalın